zaterdag 14 mei 2011

Terug van weggeweest!




Beste buurtbewoners,
We zijn er een tijdje tussenuit geweest, maar inmiddels weer volop actief! De samenstelling van het comité is enigszins gewijzigd, maar Thekla van Wijgerden-Tomlow is nog steeds voorzitter en Sharona Blindganger staat haar met onverminderd enthousiasme bij. De komende tijd zal het buurtcomité OHG als vanouds weer volop initiatieven ontplooien en de activiteitenkalender online zetten.

Comité-lid Ds. Sijbrandt Bleeker waarschuwt dat 21 mei aanstaande mogelijk de Dag des Oordeels is en daarom is de activiteitenkalender onder voorbehoud. Wij hopen natuurlijk dat het Einde der Tijden nog even op zich laat wachten, want we hebben juist zoveel leuke en gezellige dingen voor de buurt in petto!

Met vriendelijke groet,
Buurtcomité OHG

3 opmerkingen:

  1. Hoi dit is me eerste stagedag bij de buurtblog en ik vind het nu al vet en al me vrienden ook! Trouwes, DJ Fat Bat rules, echt wel!!! grtzzz Nigella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie doen wel erg veel Java-KNSM en niks op Borneo/Sporenburg. Jammer want daar gebeurt anders echt helemaal niks. Alleen stoepkrijttekenen en wat voetballen op het drollenveldje. Kelsey.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste comiteleden,
    De memorial service voor Lolkje was ontroerend. I was deeply moved. She was such a special person and will be greatly missed by all.
    Warmste groeten van Debby Boomgaard-Harding

    BeantwoordenVerwijderen