zaterdag 14 mei 2011

Finale SM Scrabble



Zondag 15 mei, Azartplein, 14.00 uur. Zinderende finale van het Nederlands Kampioenschap SM-Scrabble, een variant op het aloude scrabblespel waarbij de deelnemers alleen termen uit het Groot Nederlands Sadomasochistisch Woordenboek (Van Dale’s uitgave 2006) mogen gebruiken. Finalisten Regula Boomzager (Heerlen, 1965) en Hermione Filein (Doesburg, 1972) zijn als altijd zeer aan elkaar gewaagd.

In de halve finale was Regula’s winnende woordcombinatie bullepeescastigatie (4x letterwaarde en maar liefst 3x woordwaarde!) en Hermione won overtuigend met foliebondagefeest (4x letterwaarde en 2x woordwaarde). Komt dat zien, want beide meesteressen zijn echte eyecatchers in hun SM-scrabble tenue. Na afloop kan het publiek zich door de winnares laten knevelen met plasticfolie of laten afrossen met een bullepees. Foto’s: Hermione (boven) en Regula.

2 opmerkingen:

  1. Ik bezocht de kwart-finales in Doorwerth en was onaangenaam verrast door het onsportieve gedrag van Hermione. Zij won weliswaar, maar vond het toch nodig om ongevraagd klappen uit te delen aan het nietsvermoedende publiek. Ik heb twee weken met een rode striem op mijn wang gelopen van haar zweep. Schande dat ze nu met zoveel tamtam wordt onthaald! Ze moet zelf klapjes krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik organiseer een foliebondagefeest op 20 juni. Hermione geeft een guest appearance. Kijk op www.bondageparties.org
    DonKey

    BeantwoordenVerwijderen