zaterdag 14 mei 2011

Bad Hair Day op Kop Java



Woensdag 18 mei vanaf 14.00 uur, demonstratie op de Kop van het Java-eiland. 18 Mei is International Bad Hair Day (IBHD). Wereldwijd worden manifestaties gehouden en in Nederland heeft dat (uiteraard) de vorm van een demonstratie, verlevendigd met speeches, muziek en cabaret. Gastspreker is de Amerikaanse IBHD-initiator Lyle Womble, die zelf zegt een “bad hair life” te hebben.

Lyle zegt dat International Bad Hair Day mensen duidelijk wil maken dat de heersende obsessie voor "a good hairdo" beledigend is voor "bald people, the mousy haired and certain redheads." Foto’s: Lyle Womble en zijn hond Muffy, beiden trotse bezitters van een “hair don’t…with mismatching glasses”.

3 opmerkingen:

  1. Heel flauw dat IBHD nu op de Kop van het Java eiland gebeurd, want vorige keer was het op het Levantplein en daar zit een geweldige Cosmo kapper!!!! En Brian is heel tof!!! xxxxx Chrisje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en die hond heeft gewoon keihard een pruik man! Dat is gewoon mishandeling! En honden zien geeneens goed dus die hebben geen bril nodig man! Ze ruike alles! Maar dan ook alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nederlandse Kappersassociatie20 mei 2011 om 20:17

    De Nederlandse kappersassociatie distantieert zich met klem van dit evenement. There is no such thing as a bad hair day...Bad hair is een keuze! want anders ga je gewoon naar de kapper!! Vriendelijke groet, Gonneke Pruim, hoofd communicatie NKA.

    BeantwoordenVerwijderen